Plase sudate
pentru beton

plase sudate pentru betonPlasa sudată este fabricată din sârmă profilată şi are o amplă utilizare în construcţii la nivelul armărilor sau diferite alte aplicații de confecţii metalice.

Caracteristici tehnice

» grosime: 4, 5, 6 sau 8 mm;

» dimensiune Lxl: 2000x6000 mm;

» ochi: 100x100 mm.

PREŢURI PLASĂ SUDATĂ »

 

 • #

  Produse de calitate la preţ de producător

  În procesul de producţie utilizăm cele mai bune materii prime de proveniență controlată. Calitatea produselor este certificată CE, iar cartea noastră de vizită este satisfacția clienților ce ne recomandă.

 • #

  Consultanţă de specialitate

  Specialiştii noştri vă stau permanent la dispoziţie cu sfaturi şi sugestii, pentru a putea face cea mai inspirată alegere și a beneficia de produsul care vi se potrivește cel mai bine. A fi la modă nu mai e un moft ci o necesitate dictată de contextul actual.

 • #

  Transport la domiciliu sau pe şantier

  Livrăm comenzile de material la cerere, în funcție de valoarea facturată și distanța până la adresa indicată de beneficiar. Oferim discount clienților ce își ridică singuri marfa.

 • #

  Garanţie extinsă până la 10 ani

  Avem încredere în produsele noastre.
  De aceea, oferim la toate produsele termene maxime de garanţie, pornind de la 24 luni şi ajungând până la 10 ani. Furnizorii noștri de materie primă sunt producători de talie mondială. Ne selectăm furnizorii dintre cei ce oferă cele mai bune condiții de garanție.

 

Imagini din producţie

plasa sudata gard
plase sudate
plasa sudata gard
plase sudate
pret plasa sudata
plasa sudata pret
plasa sudata pentru beton
plasa sudata pentru beton
plasa sudata
plasa sudata