Despre noi

ARMURA SC LINDA STEEL SRL s-a născut pentru a veni în întâmpinarea beneficiarilor cu produse metalice de calitate superioară la cel mai bun preţ. La doar un pas de orașul Suceava, pe drumul național ce duce către Botoșani, s-a înfiripat o poveste de succes pe fondul unor experiențe mai vechi legate de prelucrarea oțelului.

Sub semnul dezvoltării.
O mână de oameni inimoși au pus în practică un vis parcă ireal. Astfel, în anul 2014, au apărut primele produse noi: plasa sudată pentru beton, șipca Omega pentru gard și plasa împletită zincată pentru împrejmuiri. În 2015, a sosit tehnologia pentru producerea de panouri zincate pentru garduri și un echipament complet, nou, ce vine în întâmpinarea cererii de plasă sudată pentru beton.

Pentru anul 2016 ne propunem să optimizăm ciclurile de producţie în vederea unei deserviri mai rapide alături de alte produse noi: stâlpii de gard STAR, stâlpii de gard CLIP şi alte surprize...

Marcă înregistrată.
ARMURA® este marca proprie sub care punem pe piață următoarele categorii de produse din oțel:

» plasă sudată pentru beton;
» plasă împletită pentru gard;
» panouri bordurate zincate de gard;
» şipcă metalică de gard Omega;
» stâlpi gard Star şi Clip;
» profile metalice pentru gips-carton;
» profile C şi Z pentru hale industriale.

 

 • #

  Produse de calitate la preţ de producător

  În procesul de producţie utilizăm cele mai bune materii prime de proveniență controlată. Calitatea produselor este certificată CE, iar cartea noastră de vizită este satisfacția clienților ce ne recomandă.

 • #

  Consultanţă de specialitate

  Specialiştii noştri vă stau permanent la dispoziţie cu sfaturi şi sugestii, pentru a putea face cea mai inspirată alegere și a beneficia de produsul care vi se potrivește cel mai bine. A fi la modă nu mai e un moft ci o necesitate dictată de contextul actual.

 • #

  Transport la domiciliu sau pe şantier

  Livrăm comenzile de material la cerere, în funcție de valoarea facturată și distanța până la adresa indicată de beneficiar. Oferim discount clienților ce își ridică singuri marfa.

 • #

  Garanţie extinsă până la 10 ani

  Avem încredere în produsele noastre.
  De aceea, oferim la toate produsele termene maxime de garanţie, pornind de la 24 luni şi ajungând până la 10 ani. Furnizorii noștri de materie primă sunt producători de talie mondială. Ne selectăm furnizorii dintre cei ce oferă cele mai bune condiții de garanție.

 

despre noi
despre noi
despre noi
despre noi
despre noi
despre noi
despre noi
despre
despre noi
despre noi