Plasă gard împletită zincată

plasa gard impletita zincataPlasa de gard împletită zincată prezintă un grad extins de adaptabilitate, datorită multiplelor aplicații la care se pretează.

Caracteristici tehnice

» grosime: 1.8, 2 sau 2.8 mm;

» înălţime: 1250, 1500, 1700, 2000 mm;

» lungime val: 10 m;

» ochi: 50x50 mm.

IMPORTANT: Îmbinarea de capăt se face prin răsucirea firelor și nu prin îndoirea lor! Fiecare val se livrează cu piesa de îmbinare necesară.

PREŢURI PLASĂ ÎMPLETITTĂ »

 

 • #

  Produse de calitate la preţ de producător

  În procesul de producţie utilizăm cele mai bune materii prime de proveniență controlată. Calitatea produselor este certificată CE, iar cartea noastră de vizită este satisfacția clienților ce ne recomandă.

 • #

  Consultanţă de specialitate

  Specialiştii noştri vă stau permanent la dispoziţie cu sfaturi şi sugestii, pentru a putea face cea mai inspirată alegere și a beneficia de produsul care vi se potrivește cel mai bine. A fi la modă nu mai e un moft ci o necesitate dictată de contextul actual.

 • #

  Transport la domiciliu sau pe şantier

  Livrăm comenzile de material la cerere, în funcție de valoarea facturată și distanța până la adresa indicată de beneficiar. Oferim discount clienților ce își ridică singuri marfa.

 • #

  Garanţie extinsă până la 10 ani

  Avem încredere în produsele noastre.
  De aceea, oferim la toate produsele termene maxime de garanţie, pornind de la 24 luni şi ajungând până la 10 ani. Furnizorii noștri de materie primă sunt producători de talie mondială. Ne selectăm furnizorii dintre cei ce oferă cele mai bune condiții de garanție.

 

Imagini din producţie

plasa gard
plasa de gard
gard plasa
plasa gard zincata
plasa pentru gard
plasa impletita zincata pentru imprejmuiri
plasa gard impletita
plasa de gard impletita
plasa impletita zincata
plasa gard