Profile metalice rigips

profile metalice rigips, profile gips cartonConstrucțiile moderne ne-au obișnuit cu conceptul de structuri ușoare.  Cu economii semnificative, pereții realizați pe structură de oțel zincat și gips carton fac deja parte din viața noastră.

În acest sens, sub marca înregistrată ARMURA®, compania noastră produce toată gama de profile metalice rigips “C” și “U” precum și alte accesorii, în multiple variante de grosime și dimensiune.

Profilele metalice ARMURA® sunt realizate din bandă din oțel zincat de cea mai bună calitate, importat de la furnizori de renume mondial, cu rezistență crescută în timp.

Caracteristici tehnice

» grosime: 0.35, 0.4, 0.5 sau 0.6 mm;

» dimensiuni standard: 3000 sau 4000 mm.

PREŢURI PROFILE RIGIPS »

 

 • #

  Produse de calitate la preţ de producător

  În procesul de producţie utilizăm cele mai bune materii prime de proveniență controlată. Calitatea produselor este certificată CE, iar cartea noastră de vizită este satisfacția clienților ce ne recomandă.

 • #

  Consultanţă de specialitate

  Specialiştii noştri vă stau permanent la dispoziţie cu sfaturi şi sugestii, pentru a putea face cea mai inspirată alegere și a beneficia de produsul care vi se potrivește cel mai bine. A fi la modă nu mai e un moft ci o necesitate dictată de contextul actual.

 • #

  Transport la domiciliu sau pe şantier

  Livrăm comenzile de material la cerere, în funcție de valoarea facturată și distanța până la adresa indicată de beneficiar. Oferim discount clienților ce își ridică singuri marfa.

 • #

  Garanţie extinsă până la 10 ani

  Avem încredere în produsele noastre.
  De aceea, oferim la toate produsele termene maxime de garanţie, pornind de la 24 luni şi ajungând până la 10 ani. Furnizorii noștri de materie primă sunt producători de talie mondială. Ne selectăm furnizorii dintre cei ce oferă cele mai bune condiții de garanție.

 

Imagini din producţie

profile rigips
profile rigips
profile rigips
profile rigips
profile gips carton
profile gips carton
profile gips carton
profile gips carton